Εσπερίδα με θέμα "Αειφόρος Τουρισμός" που διεξήχθη στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Κυπριακού Συνδέσμου Αειφόρου Τουρισμού (17/10/2014)

Στις 17 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αειφόρου Τουρισμού, εσπερίδα με θέμα ο ρόλος της εκπαίδευσης στην προώθηση του αειφόρου τουρισμού. Η εσπερίδα εντάχθηκε στα πλαίσια της Ετήσια Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου και σε αυτή παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής και η Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου.Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Τουρισμού κ. Φίλιππος Δρουσσιώτης, προέβη στον ετήσιο απολογισμό των δράσεων και πρωτοβουλιών του Συνδέσμου, με στόχο την προώθηση του αειφόρου τουρισμού στον τόπο μας. Στην εσπερίδα, επίσημη προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η Δρ Αραβέλλα Ζαχαρίου, Συντονίστρια της Μονάδας ΠΕ/ΕΑΑ, του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, η οποία ανέπτυξε το θέμα «Ο ρόλος της Εκπαίδευσης στην προώθηση του Αειφόρου Τουρισμού».

Στο χώρο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε έκθεση τοπικών προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς, όπως επίσης και παρουσίαση του κυπριακού προγεύματος που αποτελεί μία από τις βασικές δράσεις του Κυπριακού Συνδέσμου Αειφόρου Τουρισμού, για ανάδειξη και προώθηση των τοπικών μας προϊόντων στην τουριστική βιομηχανία του τόπου μας.


ΘέμαΑρχείοΗμερομηνία
Πρόσκληση 11/12/2014