• Οικοσελίδα
  • Δράσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Επίσκεψη της πρώτης Κυρίας Φιλίππας Καρσερά στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ακρωτηρίου

Επίσκεψη της πρώτης Κυρίας Φιλίππας Καρσερά στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ακρωτηρίου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 επίσκεψη της πρώτης Κυρίας Φιλίππας Καρσερά στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της κοινότητας Ακρωτηρίου. Την πρώτη Κυρία συνόδευαν κατά την επίσκεψή της η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου και η Υφυπουργός Παρά Τω Προέδρο κ. Ειρήνη Πική. Στη συνάντηση με τις και τους Λειτουργούς του Κέντρου παρευρέθηκαν επίσης ο κοινοτάρχης κοινότητας Ακρωτηρίου κ. Γιώργος Στυλιανού και η Chief Officer των Βρετανικών Βάσεων κ. Clare Simpson.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του ΚΠΕ Ακρωτηρίου και να ενημερωθούν για το σπουδαίο έργο που επιτελεί η Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη καθώς και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις άλλες δράσεις του ΚΠΕ Ακρωτηρίου από την Προϊσταμένη της Μονάδας Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη, Ανώτερη Λειτουργό Εκπαιδευτικού Προγραμματισμού, Δρ. Αραβέλλα Ζαχαρίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης διαφάνηκε η άψογη και επιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, την Κοινότητα Ακρωτηρίου και τις Βρετανικές Βάσεις.